COMANDA ONLINE SI AI 10% REDUCERE*

Codurile QR si tag-urile NFC te ajuta sa comanzi mai usor!

La Mansion Pub comanzi mai usor acum, prin scanarea unui cod QR sau tag NFC!

Cand ajungi la restaurant, vei gasi pe fiecare masa un stand cu un flyer ce contine aceste coduri, ca cel din imaginea alaturata. La noi ai acces gratuit la WiFi si poti gasi parola pe acelasi flyer. Nu trebuie decat sa fii conectat la net si sa scanezi cu telefonul codul sau tag-ul, pentru a fi directionat in sectiunea de meniu a site-ului nostru.

Astfel nu mai trebuie sa astepti pana ti se aduce un meniu, poti vedea imediat orice produs, detaliile care te intereseaza la fiecare, precum si recomandari de produse similare.

Un cod QR este un cod de bare sub forma unei matrici, care poate fi citit printr-o aplicatie instalata pe telefon. QR reprezinta initialele de la Quick Response, adica Raspuns Rapid.

Daca ai un iPhone sau iPad, poti descarca gratuit o aplicatie pentru citit coduri QR de aici.

Daca ai un telefon cu Android, poti folosi aplicatia Barcode Scanner, probabil cea mai populara dintre optiunile pentru Android. E gratuita, nu include ad-uri si poate fi descarcata de aici. Alte optiuni sunt Google GogglesQuickMark Barcode Scanner sau i-nigma QR & Barcode Scanner.

NFC reprezinta intialele pentru Near Field Communication (comunicare în câmp apropiat) si faciliteaza comunicarea fara fir intre 2 dispozitive aflate la o distanta de cel mult 10 centimetri.

Daca ai Windows Phone, poti vedea daca ai sau nu NFC in Setari, unde se gasesc sectiunile Wi-Fi si Bluetooth. Daca exista, va aparea sub denumirea „apropie+trimite”, caz in care in aceasta sectiune vei gasi un comutator pentru Partajare NFC, ce trebuie pornit pentru a putea scana tag-uri NFC.

Daca ai Android, pentru a verifica daca ai NFC, acceseaza Setari, apoi Wireless si rețele. Daca NFC apare in lista de setari, trebuie activata bifand casuta din dreptul ei.

Folosim aceste tehnologii atat pentru a te ajuta sa accesezi mai repede meniul, cat si ca sa facem mai simplu pentru tine sa ne dai feedback despre experienta pe care ai avut-o la noi, pentru ca iti apreciem parerile si vrem sa ne imbunatatim in permanenta serviciile pe care ti le oferim!