COMANDA ONLINE SI AI 10% REDUCERE*

De ce sa vii la party-urile de sambata de la Mansion Pub?

„Traditia” petrecerilor Mansion Pub dateaza din 2008, la scurt timp dupa ce ne-am deschis portile prima data, intr-o perioada in care nu existau prea multe localuri deschise in Pitesti si putinele optiuni erau mereu extrem de aglomerate in weekend-uri.

Ideea de petrecere a pornit la initiativa clientilor care se ridicau pur si simplu in picioare in serile de weekend si cereau sa dam muzica mai tare ca sa danseze. In acea perioada, ne-avand DJ, laptopul care era folosit pentru muzica de ambient era cel care tinea locul DJ-ului, muzica fiind de cele mai multe ori aleasa de catre clienti. Acestia aveau media de varsta putin peste 30 de ani si gusturi muzicale foarte bune 🙂 Playlist-urile din acea perioada includeau muzica veche straina foarte calitativa plus topuri billboard din anii ‘80 pana in 2000.

Am adus pentru prima oara un DJ in 2010, intr-o perioada in care concurenta intre localurile din Pitesti era in crestere, ca o modalitate de a aduce un plus de valoare serviciilor de care beneficiau clientii nostri. In acel moment, Mansion Pub a dat startul oficial al petrecerilor organizate in fiecare weekend.

De-a lungul timpului, am profitat de fiecare ocazie speciala pentru a organiza petreceri tematice, de la „traditionalele” evenimente de Halloween, Craciun , Revelion, Valentine’s Day,  8 Martie, Paste, la petreceri cu cocktail-uri speciale pentru domnisoare,  petreceri cu tema muzicala latino, tema muzicala a anilor ’90, petreceri in care am oferit tot felul de premii pentru cele mai originale costume sau pentru cei ce strang cele mai multe like-uri la fotografii.

Premiile pe care le-am oferit de-a lungul timpului castigatorilor acestor concursuri au inclus vouchere pentru consumatii in restaurantul nostru in valoare de diverse sume, vouchere pentru servicii foto sau pentru saloane de beauty.

Incercam in permanenta sa multumim toti clientii Mansion Pub prin munca de echipa, astfel incat sa le oferim in fiecare privinta o experienta cat mai placuta: muzica buna sa fie completata de o servire excelenta si rapida si de mancare delicioasa. Majoritatea clientilor ne-au oferit un feedback pozitiv si multi dintre ei ne-au ramas fideli si revin adesea pentru mancare, muzica  sau pentru tot ansamblul de servicii pe care il oferim. La randul lor, clientii nostri sunt linistiti, prietenosi si pusi pe distractie si socializare, niciodata pe scandal.

Party-urile Mansion Pub din prezent tin pasul in continuare cu cererea, muzica noua este imbinata armonios cu cea veche si alaturi de DJ avem acum si un MC care este responsabil cu buna dispozitie, antrenand clientii la distractie, plus fotograful care surprinde toate momentele de neuitat! Pe langa acestea, oferim in fiecare sambata shot-uri gratis din partea casei.

Ce trebuie sa stii despre petrecerile noastre: este nevoie de o consumatie minima de 30 ron / persoana. Rezervarile se pot face cel mai usor pe website, la https://mansion-pub.ro/rezervari/ dar este posibil si la telefon sau pe Facebook Messenger. Multi clenti aleg de obicei sa faca rezervare din timp, mai ales sambata, deoarece locurile sunt limitate.

De ce sa nu alegi sa petreci o seara de sambata la noi, cand iti oferim mancare buna, preturi acceptabile, servire prompta, muzica buna , divertisment, amintirea celor mai frumoase momente surprinse prin obiectivul aparatului de fotografiat si mici surprize in fiecare seara de petrecere?