COMANDA ONLINE SI AI 10% REDUCERE*

Degustare de vinuri Cricova la Mansion Pub

Mansion Pub va invita la o degustare de vinuri – din gama Prestige, soiurile Cabernet Sauvignon, Rose, Chardonnay, si din gama Orasul Subteran, soiul Viorica – de la casa de vinuri CRICOVA, una din cele mai prestigioase din Republica Moldova, cu numeroase premii in palmares!

Casa de vinuri Cricova a fost infiintata in anul 1952 si a devenit cunoscuta in intreaga lume pentru vinurile sale exceptionale. Strugurii sunt cultivati pe multiple podgorii, in zona centrala a Republicii Moldova, zona Codrilor. Vinurile sunt depozitate intr-un complex subteran unic, cunoscut in intreaga lume pentru labirinturile sale imense.

Combinatul de vinuri Cricova a primit cea mai inalta distinctie de stat, Ordinul Republicii, iar in 2003 a fost declarat obiect al patrimoniului cultural – national al Republicii Moldova.

Gama reinnoita Cricova Prestige Collection a fost apreciata atat de numerosi sefi de stat si personalitati care au vizitat cramele, cat si in concursuri de specialitate, in timp ce gama Orasul Subteran celebreaza istoricul cramelor, ce includ literalmente kilometri intregi de galerii in care sunt depozitate cele mai bune vinuri.

Va asteptam de la ora 20.00 la Mansion Pub sa incercati vinuri din aceste game! Este recomandabil sa sunati pentru o rezervare, la 0746 267 466 sau 0348 445 480.